Način isporuke, plaćanja i reklamacije

Kako funkcioniše kupovina naloga (Usluga softverski generisanog naloga na društvenoj mreži Instagram) na sajtu kupiprofil.com?

Postoje samo 4 jednostavna koraka da dobijete svoj novi Instagram nalog:
1. Posetite sajt www.kupiprofil.com i izaberite softverski generisan nalog po svojim potrebama. Kliknite kupi odmah dugme.

2. Kada ste kliknuli na dugme kupi odmah, naš tim će putem E-maila dobiti potvrdu o naručenoj usluzi i zatim će Vam poslati profakturu za plaćanje putem uplatnice sa svim podacima naše preduzetničke radnje Veljko Malešević PR Kupiprofil Sremski Karlovci.

3. Kad primimo uplatu, svi kredencijali profila će Vam biti prosledjeni na E-mail adresu, ukoliko nije drugačije prethodno dogovoreno sa kupcem.

4. Promenite sve kredencijale profila, kako bi nalog bio isključivo u vašem vlasništvu.

Kako funkcioniše plaćanje za Uslugu Softverski generisanih naloga na sajtu kupiprofil.com?

Plaćanje se vrši isključivo uplatnicom na račun naše firme. Profaktura će biti poslata kad kliknete na dugme kupi odmah u sekciji Ponuda Profila na našem Web Sajtu. Po evidentiranju uplate, svi kredencijali naloga će biti poslati na vašu E-mail adresu. 
 

Kako mogu da vratim nalog?

Pravo na reklamaciju ostvaruje svaki kupac koji u roku od 24h ustanovi da na profilu ima tehničkih smetnji ili odstupanja realne analitike profila od one koja je poslata na uvid. U tom slučaju kupac može zahtevati povrat novca ili zamenski profil. 

Kada ću dobiti povrat novca / zamenski profil?

Povrat novca ili predaja zamenskog profila se vrši u roku od nedelju dana. 

Najbolja i najpovoljnija ponuda profila